OrgaCom: IT met beide benen op de grond

Vlnr:

Theo Mosch, oprichter. Zet zijn hands-on ervaringen als IT-manager en CEO van bedrijven als Giant Europe, Giant Inc en TI-Raleigh nu in voor andere organisaties. Theo is de rust zelve, ook als het hectisch wordt. Hij weet welke kant het op moet en kan mensen overtuigen. Een sterke persoonlijkheid. Een onmisbare baken in uw project.

Niels Kruijer bekijkt IT-projecten vanuit de bedrijfsprocessen. Hij maakt de vertaalslag van de dagelijkse praktijk van gebruikers naar een juiste toepassing en werkwijze. Hij werkte als zelfstandig consultant voor bedrijven als Nike, Makro en H&M. Niels is analytisch, meedenkend en communiceert helder.

Sylvia Bakker werkt al 20 jaar in de IT. Is slim en pragmatisch. Dankzij haar ervaring op de werkvloer weet zij precies waar de schoen wringt bij de invoering van een nieuw systeem. Werkbare systemen worden niet achter een bureau ontworpen. Sylvia bijt zich vast in een probleem en laat niet los voor ze een oplossing heeft.

Martin Jacobs kent het klappen van de zweep. Dankzij een 30-jarige ICT loopbaan bij bedrijven als Philips, CA (Amerikaans softwarebedrijf) en Linux Factory. Nu verzorgt hij de praktijkgerichte opleidingen en hij traint met oneindig geduld uw mensen in het gebruik van ondersteunende apparatuur. Martin krijgt elke digibeet aangesloten!


Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg Noord 75
3812 PK Amersfoort

Telefoon 06 - 513 895 37
E-mail info@orgacomconsultancy.nl